Chirurgie estetică: trecut, prezent, viitor şi perspective

sclc dana jianu chirurgia estetica

Dr. Dana Jianu (chirurg plastician, chirurgie estetică)

În 20 septembrie, „Sănătate ca la carte” a avut ca invitat în studio pe dr. Dana Jianu, chirurg plastician, unul dintre pionierii şi promotorii chirurgiei estetice din România, alături de care am povestit despre chirurgie estetică dincolo de conotaţiile negative atribuite acestei specialităţi, datorate exagerărilor unor vedete locale şi/sau internaţionale.

Află, de fapt, cum au apărut specialităţile denumite chirurgie plastică şi chirurgie estetică, care este rolul acestora – şi de ce sunt pe nedrept percepute ca fiind cenuşăresele medicinei.

Discutăm, iarăşi, despre o ramură nou apărută a medicinei: medicina regenerativă, care deţine premisele viitorului medicinei: o specialitate care deja poate întineri tenul şi articulaţiile fără injectarea de substanţe străine, fără folosirea bisturiului.

 

Sănătate ca la carte” este o emisiune medicală difuzată săptămânal (duminica, la 14:30) pe postul 6tv, care poate fi urmărit atât în grila digitală a majorității operatorilor de cablu din România, cât și online.

 

Răzvan

Medic de familie. Ecografist. Realizator TV. Speaker. Blogger.
Am si eu niște păreri personale si vreau să le împart cu tine, dar am niste conditii: citeste-le, te rog! Dupa care, hai sa discutam: civilizat, te rog!
Verifica lista de servicii si, daca te pot ajuta, contacteaza-ma!

Curriculum vitae - Servicii - Contact

Toate articolele - pagina mea

Retele sociale:
TwitterFacebookLinkedInGoogle PlusYouTube

Un comentariu despre “Chirurgie estetică: trecut, prezent, viitor şi perspective

Comentează articolul: