Tinereţe fără bătrâneţe: cum îmbătrâneşti frumos şi sănătos?

Emisiunea Sănătate ca la carte din 16 august a avut ca invitat pe prof. dr. Luiza Spiru, medic primar geriatrie şi gerontologie, o persoană deosebită cu a cărei prietenie mă mândresc şi care şi-a dedicat viaţa îngrijirii părinţilor şi bunicilor noştri.

luiza spiru tinerete fara batranete„Începi să îmbătrâneşti din clipa în care ai venit pe lume!” – o vorbă înţeleaptă, pe care o vei înţelege altfel după ce vei urmări emisiunea.

Ce înseamnă un stil de viaţă sănătos? De ce e acesta important pentru o bătrâneţe fără griji? Cum îţi poţi construi singur bazele pe care să rămâi o persoană independentă, activă, sănătoasă până la vârste înaintate? Putem influenţa genele, astrele şi viitorul? Urmăreşte emisiunea pentru a afla cum îmbătrâneşti frumos!

Sănătate ca la carte” este o emisiune medicală difuzată săptămânal (duminica, la 14:30) pe postul 6tv, care poate fi urmărit atât în grila digitală a majorității operatorilor de cablu din România, cât și online.

Răzvan

Medic de familie. Ecografist. Realizator TV. Speaker. Blogger.
Am si eu niște păreri personale si vreau să le împart cu tine, dar am niste conditii: citeste-le, te rog! Dupa care, hai sa discutam: civilizat, te rog!
Verifica lista de servicii si, daca te pot ajuta, contacteaza-ma!

Curriculum vitae - Servicii - Contact

Toate articolele - pagina mea

Retele sociale:
TwitterFacebookLinkedInGoogle PlusYouTube

2 comentarii despre “Tinereţe fără bătrâneţe: cum îmbătrâneşti frumos şi sănătos?

  • Foarte frumoasa emisiunea! M-am uitat de 2ori…ce frumos explicati! Felicitari!

    Cred cu tarie in ceea ce spune invitata ta. Sa fim echilibrati in ceea ce facem,gandim,vorbim…sincer chiar nu este usor sa te educi si sa ajungi si mentii acest echilibru…depinde de realitatea de afara,practica e mai grea ca teoria….
    Darrrr…..intradevar,unicul lucru care conteaza este sa devenim constienti de existenta problemei.
    Fara constientizare nu putem face nimic,decat sa suferim cu noi insine.

Comentează articolul: