Boala articulară (artrita) la tineri

Simona Caraiola, despre artrita la tineri

Simona Caraiola, despre artrita la tineri

De multe ori problemele care ar putea sugera boli articulare la tineri (artrite) sunt neglijate: „Articulaţiile te lasă când ai o vârstă deja, nu ai ce să ai la articulaţii dacă eşti tânăr/ă” – e vorba cel mai frecvent spusă de mai-vârstnici. Aşa să fie? Cu siguranţă…NU!

Care sunt suferinţele articulare pe care le poate avea un tânăr?

Ce cauze poate avea artrita la tineri? Cum diagnostichezi suferinţa articulară a tânărului? Cărui medic trebuie să i te adresezi dacă fiul tău / fiica ta se plânge de dureri articulare? Cât de grav poate fi?

Urmăreşte emisiunea „Sănătate ca la carte” difuzată pe 6 decembrie 2015 pentru a afla răspunsuri la toate întrebările tale de la dr. Simona Caraiola, medic primar reumatolog!

Sănătate ca la carte” este o emisiune medicală difuzată săptămânal (duminica, la 14:30) pe postul 6tv, care poate fi urmărit atât în grila digitală a majorității operatorilor de cablu din România, cât și online.

Răzvan

Medic de familie. Ecografist. Realizator TV. Speaker. Blogger.
Am si eu niște păreri personale si vreau să le împart cu tine, dar am niste conditii: citeste-le, te rog! Dupa care, hai sa discutam: civilizat, te rog!
Verifica lista de servicii si, daca te pot ajuta, contacteaza-ma!

Curriculum vitae - Servicii - Contact

Toate articolele - pagina mea

Retele sociale:
TwitterFacebookLinkedInGoogle PlusYouTube

Comentează articolul: