Energie prin mişcare: deepWORK, un antrenament inovativ

ilona yliesCe este deepWORK? Este un concept nou, dezvoltat de Robert Steinbacher. Este un antrenament de tip atletic, intensiv, unic și destul de diferit de toate programele cunoscute – pentru că provine din cele 5 elemente din filozofia orientală (pământ, lemn, foc, metal, apa).
Este un antrenament de grup, holistic, funcțional, care nu presupune niciun echipament specific şi care te umple de energie pozitivă, zic deopotrivă practicanţii şi instructorii.Există întotdeauna o legătură între tensiune și relaxare, combinate cu exerciții de respirație folosite în terapia meditației, în așa numitele meditații dinamice, care provin din Orientul Îndepărtat.

Antrenamentul deepWORK promite un răspuns dat spiritului propriu: te confrunți cu propriile limite fără a le judeca. Dacă vrei să înţelegi mai multe despre acest concept, urmăreşte emisiunea difuzată în premieră pe 7 februarie 2016, emisiune în care Ilona Ylies, mastertrainer deepWORK şi bodyART, răspunde întrebărilor mele şi explică pe îndelete ce presupune acest concept nou!

Vizionare plăcută!

 

Sănătate ca la carte” este o emisiune medicală difuzată săptămânal (duminica, la 14:30) pe postul 6tv, care poate fi urmărit atât în grila digitală a majorității operatorilor de cablu din România, cât și online.

Răzvan

Medic de familie. Ecografist. Realizator TV. Speaker. Blogger.
Am si eu niște păreri personale si vreau să le împart cu tine, dar am niste conditii: citeste-le, te rog! Dupa care, hai sa discutam: civilizat, te rog!
Verifica lista de servicii si, daca te pot ajuta, contacteaza-ma!

Curriculum vitae - Servicii - Contact

Toate articolele - pagina mea

Retele sociale:
TwitterFacebookLinkedInGoogle PlusYouTube

Comentează articolul: