Îngrijirea sugarului: reguli de aur

Să devii părinte este una dintre binecuvântările vieții, poate chiar cea mai mare. În egală măsură, însă, îngrijirea sugarului și creșterea unui copil este și o imensă responsabilitate. Să fii părinte nu este nici ușor și nici nu se învață peste noapte.

Am invitat așadar pe dr. Valeria Herdea, medic de familie, la fel de pasionată ca și mine de medicină, pentru a puncta împreună cele mai importante aspecte legate de sosirea pe lume a unui copil:

  • Cum (și, de ce nu, când) pregătești camera copilului? De ce anume trebuie să ții cont? Ce trebuie să ai în camera copilului?
  • Cum întâmpini mama proaspăt sosită din maternitate?
  • Cât de des și din ce motive mergi cu copilul la doctor?
  • Cum îngrijești copilul? Cât de des îl speli?
  • Cât de des îl hrănești și, mai ales, cu ce? Cum alăptezi?
  • Cât de importante sunt vaccinurile?

Acestea, dar și multe alte subiecte, sunt toate acoperite in emisiunea „Sănătate ca la carte” din 17 aprilie 2016: vizionare plăcută!

Sănătate ca la carte” este o emisiune medicală difuzată săptămânal (duminica, la 14:30) pe postul 6tv, care poate fi urmărit atât în grila digitală a majorității operatorilor de cablu din România, cât și online.

Răzvan

Medic de familie. Ecografist. Realizator TV. Speaker. Blogger.
Am si eu niște păreri personale si vreau să le împart cu tine, dar am niste conditii: citeste-le, te rog! Dupa care, hai sa discutam: civilizat, te rog!
Verifica lista de servicii si, daca te pot ajuta, contacteaza-ma!

Curriculum vitae - Servicii - Contact

Toate articolele - pagina mea

Retele sociale:
TwitterFacebookLinkedInGoogle PlusYouTube

Un comentariu despre “Îngrijirea sugarului: reguli de aur

Comentează articolul: